• PORTUGAL – Algarve – Tivoli Lagos Resort 4*

  Ontdek de charmante geplaveide straten, gastronomische hoogstandjes en glinsterende kustlijn van de Algarve met een verblijf in Tivoli Lagos. Dit hotel heeft een uitstekende centrale ligging in de stad Lagos en ligt dicht bij de jachthaven, prachtige zandstranden en schitterende golfbanen.

 • PORTUGAL – Algarve – Dona Filipa Hotel 5*

  De Algarve heeft de mooiste kusten van de Atlantische oceaan met karakteristieke vissersdorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De prachtige zandstranden omringd door rode rotsformaties zorgen voor veel natuurschoon.
  Het golfersparadijs bij uitstek.

 • PORTUGAL – Algarve – Hotel Quinta do Lago 5*

  Gelegen in het resort van Quinta do Lago in de Algarve, naast het Formosa Estuary en de zee, in het hart van het natuurpark Ria Formosa.

 • PORTUGAL – Algarve – Conrad Hotel

  De Algarve, de streek langs de zuidkust van Portugal, biedt mooie stranden en vele baaitjes. Zij is bovendien gezegend met een fraaie, kilometerslange kustlijn van steile en grillige rotsformaties. Daarnaast kunt u aan de Algarve uitstekend golfen op de talloze golfbanen. De Algarve is een populaire vakantiebestemming.

 • PORTUGAL – Algarve – Monte Rei Golf & Country Club

  Monte Rei, genesteld tussen de pittoreske uitlopers van de oostelijke Algarve, is een exclusieve woongemeenschap verweven in 1000 hectare ongerepte natuur.

 • PORTUGAL – Algarve – The Magnolia Hotel

  Deze prestigieuze Algarve locatie wordt al lange tijd beschouwd als een paradijs voor golfers van over de hele wereld.

 • PORTUGAL – Algarve – Onryia Palmares Beach Hotel 5*

  Meer specifiek gelegen in de Algarve in Palmares . Harmonieus geïntegreerd tussen het groen van de golfbaan en het heldere blauw van de oceaan.