TURKIJE – Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*

Terug naar overzicht

De Regnum Carya is elke golfersdroom. Met twee internationaal geprezen golfbanen, on-site PGA golfprofessionals, een grote Pro-Shop en het prachtige Carya Clubhouse is het resort een ideale vakantiebestemming voor enthousiaste golfers.

Regnum Carya is het ultieme privé, all-inclusive resort en biedt 553 luxe accommodatie met uitzicht op de Middellandse Zee in Belek-Antalya. Van een standaardkamer van 62 vierkante meter tot weelderig ingerichte villa’s met privézwembaden. Dit 5-sterrenresort is de belangrijkste bestemming voor familievakanties , romantische ontsnappingen en golfhotels van alle soorten en maten.

Een rustgevende oase verwelkomt u met luxe beddengoed ontworpen voor een heerlijke nachtrust en moderne extra’s zoals gratis Wi-Fi en LED-televisies met spiegel. Standaardkamers bieden een luxe thuis weg van huis met een golfbaan of uitzicht op de Middellandse Zee. Voor gasten die op zoek zijn naar een extra mate van leefruimte, privacy en exclusiviteit, zijn onze suites en villa’s het perfecte toevluchtsoord.

Waar u ook verblijft in Regnum Carya, de adembenemende schoonheid van onze mediterrane omgeving wordt versterkt door een modern design en inrichting. Bovendien, heldere, ruime lay-outs, prachtige badkamers en heerlijke voorzieningen dompelen u onder in een ongeëvenaarde luxe.