Algarve – Tivoli Lagos Resort 4*

Terug naar overzicht

Espiche Golf and Tivoli Lagos

Met zijn bevoorrechte locatie in het centrum van Lagos, is dit 4-sterren hotel in de Algarve een echte weerspiegeling van de lokale cultuur, van de decoratie door Maria José Salavisa tot de witte en blauwe loopbruggen die de kamers, patio’s, restaurants en bar met elkaar verbinden.

Om het genot van uw verblijf te maximaliseren, biedt het Tivoli Lagos Algarve Hotel in Lagos, Portugal, een gratis pendeldienst naar de Duna Beach Club met plezier en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen tussen maart en oktober. Op het lange witte strand van Meia Praia biedt de Duna Beach Club de achtergrond voor tal van feesten, banketten en zelfs strandbruiloften.

Op slechts enkele minuten van amusementsattracties in het centrum, de jachthaven en op slechts enkele kilometers van enkele van de beste golfbanen in de Algarve en het Autodrome, is dit gastvrije strandresort in de Algarve een uitstekende optie voor zowel vergaderingen als evenementen. voor geweldige weekenduitstapjes en gezinsvakanties.

Pakketprijs omvat :
3,5 of 7 nachten accommodatie in Premier room
Amerikaans ontbijt buffet
2 or 3 greenfees op Espiche Golf en/of Palmares Golf
Gratis Golf transfers