Lissabon – Penha Longa Resort 5*

Terug naar overzicht

Penha Longa Resort 5*

Penha Longa Resort ligt in een beschermd natuurpark op slechts enkele minuten van het trendy Cascais, het romantische Sintra en het historische Lissabon. Het is een zeldzame mix van authentieke Europese charme en moderne toegankelijkheid en het meest luxueuze golfresort van Portugal. Penha Longa, wat ‘Long Rock’ betekent, heeft een lange geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Tegenwoordig vormt Penha Longa een tijdloze schakel met vijf eeuwen grootse Portugese landgoedluxe. Door de rust, de natuurlijke schoonheid en de overvloed aan buitenactiviteiten is dit resort een van Europa’s meest aantrekkelijke en exclusieve retraites.

Kosten noch moeite zijn gespaard bij de oprichting van zowel het hotel als de golfbaan, die al drie Portugese Opens heeft georganiseerd, de laatste in juni 2010 en in april 1999 de inaugurele Estoril Open. De golfbaan ligt op het terrein van het hotel en biedt een contrastrijke selectie holes. Niets zo opvallend als hole 16 a 460 yard par 4. Vanaf een verhoogde tee speel je richting de verhoogde green. Penha Longa zou bovenaan uw lijst met banen moeten staan ​​om op dit gebied te spelen.

Het hotel heeft ruime slaapkamers, luxe beddengoed en royale badkamers met een spectaculair uitzicht op de bergen en de golfbaan vanaf hun balkon.

Andere voorzieningen zijn 10 restaurants en bars van wereldklasse, binnen- en buitenzwembaden, een fitnesscentrum, sauna, jacuzzi, tennisbanen en een luxe Penha Longa Spa (1500 m²).