Lissabon – Onyria Quinta da Marinha Resort 5*

Terug naar overzicht

Onyria Quinta da Marinha Resort 5*

In Costa do Estoril, slechts 30 km van de kosmopolitische stad Lissabon en de internationale luchthaven … slechts 10 minuten van het centrum van Cascais en 20 minuten van Sintra … in het hart van het natuurpark Sintra Cascais … Of u nu op zakenreis of op vakantie bent, kom genieten van de rust, ruimte, licht en natuur van het Hotel Quinta da Marinha Resort.

Tussen de blauwe wateren van de Atlantische Oceaan en het weelderige groen van de Sintra-heuvels, is het Hotel Quinta da Marinha Resort een unieke plek met goede smaak en service.

Het hotel, villa’s, golfbaan, zwembaden en andere faciliteiten, allemaal ontworpen met onze klanten in gedachten, worden omgeven door meer dan 250 hectare aan adembenemend landschap in het natuurreservaat Sintra-Cascais.

De aroma’s van de zee en de dennenbossen zweven in de villa’s en de 188 kamers en 10 suites van het hotel. Geef toe aan de rust en kalmte geïnspireerd door de natuurlijke tinten en de rustieke stijl van de kamers. Geniet van het licht dat de binnentuinen van het hotel binnenstroomt.